Voorlichting

Niemand wil kanker krijgen en deel uit gaan maken van de wereld van operaties, chemokuren, bestralingen, prothesen, aangepaste kleding en reconstructieve chirurgie. Dit heeft een grote impact op uzelf, uw leven en uw naasten. Niets is meer hetzelfde en het leven wordt niet meer als vroeger. Dan kunt u maar beter zorgen dat u zo goed mogelijk geïnformeerd bent over wat u allemaal te wachten staat en wat de mogelijkheden zijn. Louisana wilt u daarbij helpen. 

Modeshows

Er worden regelmatig modeshows georganiseerd, waar u kunt zien hoe (ex)borstkankerpatiënten de badmode en lingerie dragen als wezenlijk onderdeel van hun garderobe en wat een grote verscheidenheid aan mogelijkheden er is. Een modeshow van Louisana staat naast de enorme keus die er te zien is garant voor een heerlijke onbezorgde avond en vooral een avond vol respect voor de kracht van vrouwen met borstkanker.

Informatieavonden

Louisana werkt ook regelmatig samen met ziekenhuizen als het gaat om informatieavonden. Naast de informatie van de chirurg, mammacare verpleegkundige, fysiotherapeute of een gezinstherapeute zijn zij de aangewezen personen die veel informatie kunnen geven. Vraag bij Louisana naar de mogelijkheden, we staan voor alle ideeën open.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 010 - 214 35 00.