Onze winkel

De winkel van Louisana is geen doorsnee lingeriewinkel. Dat kan ook niet, want we krijgen geen mensen met doorsnee wensen over de vloer. Alle vrouwen die hier binnen komen hebben hun eigen verhaal en krijgen onze aandacht.

Een luisterend oor en een goed advies

Wanneer u bij Louisana langs komt, dan staat er al een heerlijk kopje koffie voor u klaar. En als de muren konden praten, dan zouden er de meest prachtige levensverhalen naar boven komen. U vindt bij ons een luisterend oor, een gulle lach, een zakdoek als het nodig is en natuurlijk een uitstekend advies. Enkele medewerksters van Louisana zijn ervaringsdeskundigen, zodat zij als geen ander weten waar u mee te maken heeft .

Borstprothesen

Louisana beschikt over een breed assortiment borstprothesen. Omdat elke vrouw anders is, zijn er veel verschillende soorten en modellen en kleuren verkrijgbaar. Onze adviseuse helpt u graag met het kiezen van de meest geschikte oplossing voor de korte of lange termijn. Het is raadzaam om een afspraak te maken voor het aanmeten van de borstprothese, zodat wij in alle rust de juist prothese voor u kunnen aanmeten.

Lingerie en badmode

Louisana heeft ook een zeer uitgebreide collectie lingerie, badmode, prothesekleding  speciaal geschikt voor het dragen van een borstprothese. Hierdoor kunt u genieten van goede steun en maximale bewegingsvrijheid. Onze collectie heeft voor elk wat wils: van sportief tot klassiek en van functioneel tot elegant. Mocht het nodig zijn, dan kunnen onze coupeuses in ons eigen atelier alles perfect op maat maken.

In alle rust passen

We hebben een extra ruime, luxueuze paskamer, zodat u in alle rust kunt passen. Ook het aanmeten en het kiezen van de juiste prothese vindt plaats in complete privacy, samen met de adviseuse. Als u wilt, kunt u uw partner of een vriendin meenemen.

Huidtherapie

Louisana werkt samen met een bij de NVH geregistreerd huidtherapeut met ruime ervaring in de behandeling van (borst)kankerpatiënten. Lees verder...